Algemeen nieuws

No time to waste – Extra speelgelegenheid geregeld!

Net nu iedereen weer lekker in het ritme is gekomen, zijn door de nieuwe coronamaatregelen onze badmintonavonden niet meer mogelijk. Badmintonnen is namelijk alleen nog toegestaan tussen 5:00 en 17:00 uur. Het bestuur wil voorkomen dat er weer niet gebadmintond kan worden en dat iedereen een moment heeft om even te ontladen, sociale contacten aan te halen en corona kilo’s te vermijden.

Daarom heeft het bestuur besloten om snel met de gemeente te schakelen en naar de mogelijkheden te kijken voor het huren van een zaal overdag. Dit heeft geleid tot de beschikking van de Viergang op zondagmiddag. De volgende dagen kan er weer gespeeld worden:

  • Zondag 5 december: 13.30-16.00
  • Zondag 12 december: 13.00-16.00
  • Zondag 19 december: 13.00-16.00

De zaal is dus voor iedereen (jong en oud) geopend om voorlopig alleen vrij te spelen. Afhankelijk van de opkomst kunnen er mogelijk trainingen georganiseerd worden. Wanneer de bond besluit om met de competitie door te gaan, is het ook mogelijk dat wedstrijden hervat gaan worden. Klik hier voor het officiële bericht van de badminton bond.

Kun je helaas niet op zondag komen spelen? Afgelopen jaar hebben onze trainers Demi en Laura verschillende oefeningen laten zien om fit te blijven. Ben je nog niet gemotiveerd genoeg? Luister naar onderstaande muziek en laat je opzwepen om toch te komen.