Algemeen nieuwsSenioren

Inschrijven Senioren voorjaarscompetitie (VJC) 2022

De inschrijving voor de VJC 2022 gaat vandaag van start. tot 6 december kun jij je opgeven om hieraan mee te doen. Dit doe je door eenvoudig een e-mail te sturen naar 

Je kunt hierbij je voorkeur opgeven voor de samenstelling van je team en de klasse waarin je wil spelen maar dit is niet verplicht. De wedstrijdsecretaris zal zo veel mogelijk rekening houden met jullie wensen. Eventuele afwijkingen worden met jou en je team besproken. Teams die willen handhaven krijgen de voorkeur.

Deze competitie loopt ongeveer van maart t/m mei en inmiddels is er ook een dubbelvariant waar je voor kunt kiezen, dit is nieuw! Geef bij je aanmelding aan waar je graag aan mee zou willen doen. (Meerdere keuzes mogelijk)

1. mannenvoorjaarscompetitie (voor 4e t/m 9e divisie spelers en recreanten) (minimaal 4 mannen per team)

2. vrouwenvoorjaarscompetitie (voor 4e t/m 9e divisie spelers en recreanten) (minimaal 4 vrouwen per team)

3. gemengde dubbelcompetitie (voor 4e t/m 9e divisie spelers en recreanten, die per competitiewedstrijd 1 mannendubbel, 1 vrouwendubbel en 4 gemengd-dubbelpartijen spelen (minimaal 2 mannen en 2 vrouwen)