Algemeen nieuws

Corona, het is nog niet voorbij!

Op dinsdagavond 2 november kwam het demissionaire kabinet met nieuwe maatregelen voor de sportlocaties. Per zaterdag 6 november mag je vanaf 18 jaar alleen nog binnen komen met een QR-code. Deze maatregel heeft een grote impact.

De nieuwe maatregel houdt in dat iedere badmintonner vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs moet tonen wanneer diegene wil trainen of een wedstrijd spelen. De controle op het coronatoegangsbewijs komt terecht bij ons. Hierbij kunnen wij hulp goed gebruiken. Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor een avond controleren op coronatoegangsbewijzen en identiteitsbewijzen.

Wanneer je toe bent aan een lekker muziekje om alvast in de sfeer te komen, klik dan hier voor Gerard Joling en hier voor Willeke Alberti.