Algemeen nieuwsSponsors

Wie maakt het badmintonnen mede mogelijk? Sponsoren bedankt!

Ieder jaar worden de sponsoren gewaardeerd voor hun bijdragen middels een bedankje. Onze sponsoren zijn Hills, Zonwatt en Meerbouw. Dit jaar betreft het kleinigheidje een Clusia Rosea lichtplantje. Onze sponsoren verdienen dit mooie, sterke én luchtzuiverende plantje. De wortels staan in direct contact met het water. Dit wordt ook wel hydroponie genoemd.

Deze waardering staat symbool voor alles wat de sponsoren voor de vereniging betekenen. Ze zijn de zichtbare wortels in onze vereniging! Waardoor wij de mogelijkheid krijgen om (toekomstige) leden te blijven bereiken, binden, boeien, en behouden. En de verlichting van de lasten om het voor ieders portemonnee leuk te houden om te blijven badmintonnen. Net als het plantje stellen zij ons in staat om te blijven groeien. Net als bij het plantje zullen de wortels gaan groeien voor een stevig fundament van onze vereniging.

Wil jij volgend jaar ook een origineel kleinigheidje ontvangen, omdat je de club een warm hart toedraagt. Klik op onderstaande button, neem met ons contact op, en vraag naar de mogelijkheden.