Algemeen nieuws

ALV is weer in levende lijven en met versnaperingen!

Heb jij een mening? Denk jij dat het beter kan? Het bestuur nodigt je van harte uit voor de algemene ledenvergardering (ALV) om jouw stem te laten horen. Daarnaast zal het bestuur jullie persoonlijk op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. Dit jaar wordt het voor het eerst sinds corona weer eens live gehouden. 

De details van de ALV vind je hieronder:

Datum: Dinsdag 7 maart 2023 om 20.00 uur

Locatie: Sporthal De Viergang (vergaderzaal)

Adres: Sportlaan 1, 2641 AZ, Pijnacker

Voor de ALV kun je vanaf 19.45 inlopen in de vergaderruimte, waar je wordt opgewacht met thee en koffie. De verwachting is dat de ALV tot 22:00 duurt, waarna het rustig nabesproken kan worden onder het genot van een drankje aan de bar.

De jaarverslagen van 2022 en notulen van voorgaande jaren kun je hier vinden.

Een belangrijk onderdeel van de ALV zal het bespreken en accorderen zijn van de nieuwe statuten voor de BCP. Er staan namelijk een aantal grote wijzigingen voor de deur. Via onderstaande button kom je bij de nieuwe statuten terecht.