Algemeen nieuws

Ben jij onze nieuwe maandagavond trainer?

Wij zoeken een train(st)er voor beginnende senioren om hun de basis van het badmintonnen bij te brengen. Ook zijn er al senioren met wat meer ervaring, die uitgedaagd willen blijven worden.

Maandagavond van 20:00 – 21:00 in sporthal de Viergang te Pijnacker is de vaste speelavond. Door de wisselende hoeveelheid probeerders kan in overleg nog een uur van 21:00 – 22:00 training gegeven worden.

Hierna staat het je vrij om aan de bar een drankje te doen met de spelers. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Wie zoeken wij? Wij zoeken iemand die de volwassen laat zweten en ploeteren; maar ook kan motiveren, enthousiasmeren en ze naar een hoger niveau kan brengen. Het is een pré wanneer je ook in het Engels les wilt geven. Het doel is om de volwassenen deel te laten nemen aan de competitie. 

Wanneer je (nog) geen diploma hebt, is dat geen probleem. Wij stellen budget beschikbaar waar jij je trainingsvaardigheden kan vergroten. Daarnaast ben je automatisch lid, waardoor je direct mee kan doen met alle activiteiten en evenementen. Wij vinden het belangrijk dat je verbonden bent met de vereniging. Naast lesgeven, vind je het leuk om samen met het bestuur en andere trainers mee te denken over de toekomst van de vereniging. Je durft je eigen standpunten in te nemen en denkt kritisch mee, waardoor uiteindelijk een zo goed mogelijk eindresultaat wordt behaald voor de vereniging.

Wie zijn wij? Badminton Club Pijnacker is een vereniging die niet alleen wil bestaan, maar vooral vooruit wil gaan. Door veel tijd en middelen te investeren in onze leden en trainers ontstaat er een solide basis om op verder te bouwen. 

Heb je interesse? Kom dan training geven bij de gezelligste sportclub van Pijnacker! Wanneer er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn, horen wij dat uiteraard ook graag.