Sponsors

Zonwatt stijgt naar grote hoogte, letterlijk!

Lastige daken, moeilijk bereikbare plekjes, en nog geen kant en klare voorzieningen?! Zonwatt draait zijn hand er niet voor om. Zij zien het juist als een uitdaging om hier zoveel mogelijk rendement uit te halen voor de klant. Want het draait uiteindelijk om de klant en dat deze zo tevreden als mogelijk is. En natuurlijk dat de installatie zo snel mogelijk zijn geld terug verdient.

Zonwatt heeft laatst een werkbezoek gebracht aan een huis in Nootdorp met een onmogelijk dak. De klant dacht dat het vlakke gedeelte een mooi en gemakkelijk plekje zou zijn. Maar na een grondige schouwing en gedegen doorberekend advies met een bijbehorende terugverdientijd, zijn de zonnepanelen 2 maanden later het hoge dak opgegaan. Hierbij doet Zonwatt alles conform de laatste veiligheidsnormen, wat meer dan een goed gevoel geeft. De prijzenstunters waarbij dit wordt genegeerd, zijn uiteindelijk duurder uit.

Daarna was het even wachten op het mooie weer, maar gelukkig zijn de eerste mooie dagen aangebroken. De zonnepanelen doen het natuurlijk beter als de zon schijnt, maar zelfs op een regenachtige dag verdienen ze geld. Gelukkig zitten er nog veel meer zonnige dagen in het verschiet, waardoor de energierekening nooit meer hetzelfde zal zijn.