Algemeen nieuws

Mooie opkomst bij de ALV en nieuwe statuten akkoord!

7 maart 2023 verzamelde een delegatie van BCP’ers in de Viergang om de jaarverslagen en over de toekomst van de vereniging te praten. Het aantal leden die aanwezig waren na al die coronajaren deed iedereen verrassen. Het is mooi om te zijn dat er zoveel bereidwilligen zijn, die de vereniging verder willen helpen. Dat doet ons als bestuur heel goed! En dat zorgt weer voor nieuwe mogelijkheden…

Een belangrijk onderdeel van de vergadering was het accorderen van de nieuwe statuten. De huidige statuten zijn nog geschreven in hiërogliefen en dus hoognodig toe aan een update. Na het uitleggen van de wijzigingen ten opzichte van de bestaande statuten, stemde iedereen vóór deze nieuwe stap. Het stelt ons onder andere in staat om de vereniging nog toekomstbestendiger te maken. Wat dit vervolgens allemaal inhoudt, zullen wij op zijn tijd aan jullie kenbaar maken. 

De ALV bood ook direct de mogelijkheid om heel van onze leden en onze club sponsoren in het zonnetje te zetten. Aan Etzel werd de prestige prijs, bijzonder lid, toegekend; voor al zijn vele uren die hij spendeert aan het draaiende en constructief uitbouwen van onze jeugd afdeling. En onze sponsor, Opinion, werd bedankt voor zijn vertrouwen door het uitreiken van het eerste shirt aan de directeur. Uiteraard is Zonwatt niet vergeten, want voor hem ligt ook een shirt te wachten!

Inmiddels zijn de notulen hier op de website te vinden. Ook vind je hier de jaarverslagen van 2022 en voorgaande jaren.

Traditiegetrouw kon de penningmeester na afloop iedereen uitnodigen om aan de bar een heerlijke versnapering te nuttigen. Hier werd na al het praten dankbaar gebruik van gemaakt, waarna er nog meer gesproken werd.