Opinion Accountancy & Tax sponsor van BCP

Op maandag 1 mei tekende Opinion Accountancy & Tax een sponsorcontract met Badmintonclub Pijnacker. Het contract is met terugwerkende kracht per 1 januari aangegaan voor een periode van een jaar met uitzicht op verlenging. Naast een financiële ondersteuning voor bijdrage in algemene kosten en uitoefening van activiteiten draagt Opinion bij aan de aanschaf van clubshirts. Het logo van Opinion prijkt al enige tijd op de shirts van de clubleden.

Frank van Schie, voorzitter van Badmintonclub Pijnacker, is blij met de samenwerking. “Sportverenigingen kunnen wel wat extra financiële steun gebruiken. Op onze beurt doen wij graag iets terug voor Opinion door de naam van onze sponsor uit te dragen tijdens wedstrijden en andere evenementen.”

Omdat Opinion ook aan haar team bouwt en op zoek is naar nieuwe medewerkers, zegde Johan Tanis toe dat voor leden van BCP die een nieuwe medewerker aanbrengen bij Opinion er een leuke beloning wacht, namelijk een gratis jaarlidmaatschap. Ook de club kan in dat geval op een mooie beloning rekenen.

Over Opinion Accountancy & Tax
Opinion Accountancy & Tax is een jong accountants- en fiscalistenkantoor voor bv’s en hun dga’s, eenmanszaken, vof’s, maatschappen, zzp’ers en particulieren in Rotterdam en omstreken. Opinion is geen onbekende in de regio Oostland; het kantoor mag ook bedrijven uit Pijnacker tot haar klantenkring rekenen. Meer weten over Opinion Accountancy & Tax, kijk op www.opinionadviseurs.nl.