Algemeen nieuws

Jaarlijkse BBQ groot feest met viering jubilaris!

Zondag 9 juli was het zover! Het bleef nog lang spannend of code rood geen roet in het eten ging gooien. Maar na een korte bui om 17:00 uur brak daarna het zonnetje door. Zo kon de BCP barbecue in een mild zonnetje van start gaan.

Met de komst van de Nootdorpse barbecue-expert De Visser steeg de verwachting tot grote hoogte. En deze hoge verwachting werd geheel ingelost. De malse satés, de hamburgers, worstjes, de garnalen en nog veel meer zorgden ervoor in combinatie met de heerlijke salades en het fruitdessert dat niemand iets te klagen had. Ook de drankjes uit het Baken smaakten iedereen goed.

Na het eten werd Wietske nog in het zonnetje gezet. Wietske is al 25 jaar lid bij de club en dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Ze kreeg een presentje en gaf een speech.

Kortom het was een uitstekende BBQ en een goed begin van de zomerstop.