Algemeen nieuwsCompetitie StandenSenioren

Kampioenen in de voorjaarscompetitie 2023

Mike, Erwin, Steven, Joost, Elly, Pauline

Gefeliciteerd met jullie fantastische prestatie en het behalen van het kampioenschap badminton (Divisie C – Afd. 4)! Jullie hebben bewezen dat jullie als team (G2) onverslaanbaar zijn en jullie verdienen alle lof en erkenning voor deze buitengewone prestatie.

Ieder van jullie heeft een onmisbare rol gespeeld in het succes van het team. Jullie individuele talenten, inzet en samenwerking hebben jullie naar de top gebracht. Elke slag, elke beweging en elke strategische beslissing heeft bijgedragen aan jullie triomf.

Samen hebben jullie geschiedenis geschreven en een onuitwisbare indruk achtergelaten in de wereld van het badminton. Jullie hebben laten zien wat mogelijk is wanneer talent, inzet en teamgeest samenkomen.

Geniet van deze welverdiende overwinning en koester de herinneringen aan jullie kampioenschap. Jullie hebben bewezen dat jullie ware kampioenen zijn, zowel op als buiten het badmintonveld.