Algemeen nieuws

Opinion Accountancy & Tax zoekt fanatieke teamleden!

Wist je dat teamwork en precisie net zo belangrijk zijn op het badmintonveld als in accountancy? Het logo van Opinion prijkt al enige tijd op shirts van clubleden van Badmintonclub Pijnacker. Als trotse sponsor van BCP willen we jou de kans bieden om je vaardigheden als teamspeler te benutten, want wij geloven dat deze vaardigheden niet alleen op het veld maar ook bij Opinion van onschatbare waarde zijn!

Om succesvol te ondernemen heb je inzicht en uitzicht nodig. Inzicht in je financiën van nu en uitzicht op hoe je financiën zich in de toekomst ontwikkelen en wat je daarbij te wachten staat. Opinion Accountancy & Tax denkt mee met ondernemers en biedt houvast en perspectief. Opinion is een jong kantoor met zo’n 20 klantgerichte professionals. Groot genoeg dus voor interne specialisatie, klein genoeg voor veel flexibiliteit en gezelligheid. Iedereen bij Opinion heeft directe invloed op het proces én op het resultaat. Ons team is nog niet compleet. Zo missen wij bijvoorbeeld nog een Assistent-accountant die klaar staat om financiële gezondheid van organisaties te waarborgen en te ondersteunen met dezelfde passie en toewijding als in het badmintonveld. Of je nu al over de benodigde vaardigheden beschikt, of het potentieel hebt om ze te ontwikkelen, Opinion biedt de begeleiding die je nodig hebt om te groeien in jouw carrière.

Klaar om jouw accountancy talent te combineren met jouw passie voor badminton? Of ken je iemand die bij ons zou passen? Als je bij Opinion in dienst treedt of als je iemand aandraagt die bij ons komt werken, wacht er een leuke beloning op jou en de club: een gratis jaarlidmaatschap bij BCP. Help ons om ons winnende team compleet te maken! Kijk voor al onze vacatures op https://opinionadviseurs.nl/vacatures/

Met sportieve groet,

Opinion Accountancy & Tax