Algemeen nieuwsSponsors

Meerbouwcup 2022-2023 uitgereikt aan kampioenen!

Ieder seizoen vindt er competitie plaats op diverse niveaus. Badmintonclub Pijnacker hanteert individuele scores gebaseerd op het aantal gewonnen en verloren sets, als een team dat solide bouwt aan hun succes. Bij het afsluiten van het seizoen worden deze scores geanalyseerd, net als het zorgvuldige ontwerpen van een bouwproject, resulterend in de definitieve ranglijst. De meest succesvolle vrouw en man worden beloond met de prestigieuze Meerbouwcup!

Na een intense strijd in zowel de gemengde als de herencompetitie, waarin de teams als bedreven timmerlieden kampioen werden, behaalde Joost de overwinning in de herencompetitie. Bij de dames bereikte het niveau ongekende hoogten, als de top van een stevig houten dakkapel, en de strijd bleef lang spannend. Uiteindelijk kan Daniëlle nu trots haar trofee aan haar prijzenkast toevoegen, als een waar kunstwerk van vakmanschap. 

Badmintonclub Pijnacker is zeer dankbaar voor het vertrouwen dat Meerbouw in onze vereniging heeft gesteld en voor het sponsoren van deze prachtige prijs, als een stevige fundering onder onze sportieve ambities.