Algemeen nieuws

Geen clubkleding dit jaar vanwege nieuwe huisstijl en logo!

Dit jaar zal er geen nieuwe clubkleding beschikbaar zijn voor onze enthousiaste leden. De reden hierachter is de aanstaande ontwikkeling van een gloednieuwe huisstijl, inclusief een nieuw logo. We willen voorkomen dat we onze leden nu voorzien van kleding die binnenkort niet meer past bij de uitstraling van onze club.

Een nieuwe huisstijl en logo zijn belangrijke stappen in de evolutie van onze club. Ze weerspiegelen onze identiteit, waarden en visie. We willen ervoor zorgen dat onze clubkleding naadloos aansluit bij deze vernieuwde uitstraling. Het zou teleurstellend zijn om onze leden nu van kleding te voorzien die binnenkort niet meer representatief is voor wie we zijn en waar we voor staan.

We begrijpen dat veel leden elk jaar uitkijken naar nieuwe clubkleding, maar we vragen om jullie geduld en begrip. En nog belangrijker, we willen jullie mening! Tijdens de aanstaande Algemene Ledenvergadering (ALV) zullen we de nieuwe huisstijl en het logo presenteren en de gelegenheid bieden om hierover te stemmen. De input van onze leden is van onschatbare waarde, en we willen ervoor zorgen dat de nieuwe uitstraling van onze club door jullie wordt gesteund.

Dit besluit is genomen met het oog op de toekomst van onze club en om ervoor te zorgen dat onze clubkleding een bron van trots en herkenning blijft voor al onze leden. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de aankomende veranderingen als wij. 

Wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn, klik dan hier en stel je vraag. Bedankt voor jullie begrip en steun!