Sponsors

Risico durven nemen

Risico’s nemen: de ene speler doet het zonder aarzelen, terwijl de ander wat voorzichtiger is. Maar soms is het onvermijdelijk om risico’s te nemen. Stel je voor dat je achterstaat in een wedstrijd en je moet punten scoren – dan wordt een andere speelstijl noodzakelijk. Moet je juist meer aanvallend of verdedigend gaan spelen. Maar dit brengt wel het risico met zich mee dat je tegenstander ook meer punten scoort. Welk risico durf jij dan te lopen?

Op 17 november was het de Dag van de Ondernemer. De Dag van de Ondernemer is een speciale dag om de ruim 1,5 miljoen ondernemers in Nederland te waarderen, hun bijdrage aan groei, banen en welvaart te erkennen en hen te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Net zoals in badminton, moeten ondernemers ook risico’s durven nemen, zelfs als niet elk besluit onmiddellijk vruchten afwerpt. Als accountantskantoor ondersteunen wij graag deze ondernemers, en zijn we trots op hen! Daarom hebben we 17 november een van onze klanten in het zonnetje gezet, als erkenning voor hun moed en doorzettingsvermogen.

Ben jij of ken jij iemand die risico durft te nemen? Dan dagen wij jou uit om een sprong in het diepe te wagen! Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die bereid zijn om uitdagingen aan te gaan en het beste uit zichzelf te halen. Kom langs voor een kopje koffie en ontdek welke kansen wij jou te bieden hebben!

Met sportieve groet,

Opinion Accountancy & Tax

P.S. Wij hebben laatst risico’s genomen op de Padelbaan. Dit ging bij de een beter dan bij de ander. Er werd fanatiek gespeeld en er is in ieder geval veel gelachen! Wellicht binnenkort op de badmintonbaan? 😉