Algemeen nieuwsSponsors

Sponsors weer bedankt!

Als blijk van waardering heeft het bestuur besloten om de gewaardeerde sponsors te verrassen met een bijzonder geschenk: een prachtig insectenhotel.

Dit insectenhotel is niet zomaar een verzameling natuurlijke materialen; het is een symbool van groei, diversiteit en duurzaamheid, waarden die diep geworteld zijn in de missie van de badmintonvereniging. Het is niet alleen een prachtig huisje voor de verschillende insecten, maar staat ook symbool aan de gulle bijdragen van de sponsoren om ons een mooi verblijf in de badmintonhal te geven. Daarnaast is het insectenhotel laser gegraveerd met ons logo en de tekst Badmintonclub Pijnacker.

Dit cadeau is niet alleen een tastbaar bewijs van dankbaarheid, maar ook een krachtige boodschap van wederkerigheid en samenwerking. Het versterkt de banden tussen de vereniging en haar sponsoren, terwijl ze gezamenlijk streven naar een toekomst vol groei en welzijn, zowel binnen als buiten de badmintonhal.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Klik dan hier.