ClubkampioenschappenJeugd

Jeugd clubkampioenschappen 2023!

Eindelijk, eindelijk, de vorige clubkampioenschappen voor de jeugd waren nog van voor de Corona-kermis. Het was dus hoog tijd om deze traditie terug in ere te herstellen. Met wat kunst- en vliegwerk en met hulp van diverse vrijwilligers, ouders en de trainers is het ook gelukt!

Een totaal van meer dan 75 partijen in 9 poules verdeeld over 8 categorieën (U10, U11, U12, U13 (M), U15(J), U15/17(M) en studenten M&V) en dus uiteindelijk ook 8 nieuwe clubkampioenen. De wedstrijden waren verdeeld over 4 speeldagen en als afsluiter een finaledag. Die finaledag was aangekleed met versnaperingen en traktaties in de Sint Nicolaas sfeer en er was eremetaal voor alle deelnemers. De winnaars en zijn of haar naaste belagers mochten natuurlijk het podium beklimmen om daar de eerlijk verdiende trofeeën in ontvangst te nemen.

We hebben het één en ander inmiddels ook geëvalueerd en we kunnen het komend jaar heel veel dingen hetzelfde doen, maar natuurlijk ook een paar dingetjes anders. Al met al was het geslaagd en een echt feestje met eigenlijk alleen maar winnaars.