Algemeen nieuwsToernooien

Kerstballentoernooi 2023

Op zondag 17 december is in Het Baken weer het feest van het jaarlijkse Kerstballentoernooi gevierd. Ook dit jaar weer prima georganiseerd door Kim en Daniëlle. Dat velen het een feest vinden, blijkt wel uit het feit dat het toernooi ook dit jaar met 48 deelnemers weer snel vol zat.

Deze 48 konden zich vermaken met leuke wedstrijdjes tegen tegenstanders van zeer uiteenlopend niveau. Want ook jongere broertjes of zusjes die nog nooit een racket in handen hebben gehad zijn welkom op dit toernooi. Ook dit jaar waren er weer talloze versnaperingen, gesponsord door Albert Heijn en Bakker Rijnbeek. Heel fijn! Na afloop was er voor elke deelnemer een prijsje, want op dit toernooi is iedereen winnaar!

Aansluitend kon er gezellig gerijsttafeld worden aan de gezellige aangeklede tafels van café Het Baken. Waarvoor dank, Willem! En als klap op de vuurpijl had Pauline voor een grandioos dessert gezorgd in de vorm van vijf overheerlijke zelfgebakken taarten. Net als van de hele middag valt hieralleen maar van te zeggen: dit smaakte naar meer!