Senioren

Toss avond is wederom een succes!

Op de eerste maandag van elke schoolvakantie komen jong en oud samen voor een avond vol verrassende en uitdagende badmintonpartijen en lekkere taarten. De toss-avond illustreert heel mooi hoe de dynamiek van jong en oud, ervaren en beginnend, de kracht van samenwerking benadrukt. Dit reflecteert de kernwaarden van Opinion Accountancy & Tax, waarbij diversiteit en balans niet alleen ons zakelijk succes vormen, maar ook onze passie voor teamspel en co-creatie. Wij vinden het leuk om te zien hoe bepaalde kwaliteiten van het badminton samenhangen met de accountancy. Want net zoals in de wereld van accountancy, waar het samenbrengen van diverse perspectieven en expertises leidt tot beter gebalanceerde oplossingen en innovatievere benaderingen, zo is badminton ook een samensmelting van expertises, benaderingen en technieken.

Wil je jouw kwaliteiten op een andere manier benutten? Dan is Opinion Accountancy & Tax iets voor jou! Opinion is een jong kantoor met zo’n 20 klantgerichte professionals. Dit maakt ons groot genoeg voor interne specialisatie en klein genoeg voor veel flexibiliteit en gezelligheid. We streven naar een gezonde werk-privébalans voor iedereen. Dat is hoe wij een gezond werkklimaat definiëren.

Spreekt dit jou aan en zie jij jezelf bij Opinion werken? Of ken je iemand die bij ons zou passen? Als je bij Opinion in dienst treedt of als je iemand aandraagt die bij ons komt werken, wacht een leuke beloning op jou en de club: een gratis jaarlidmaatschap bij de BCP! Solliciteer vandaag nog en word lid van ons team! Of stuur onze vacatures door naar iemand die interesse zou kunnen hebben. Kijk voor al onze vacatures op onze website: Vacatures – Opinion Accountancy & Tax (opinionadviseurs.nl)