Clubkampioenschappen

Ben jij de beste?

Na het succes van de afgelopen twee jaar organiseren wij dit jaar weer clubkampioenschappen. Nieuw dit jaar is dat we naast single kampioenschappen ook een mix/dubbel kampioenschap organiseren! De twee kampioenschappen worden op verschillende avonden en locaties georganiseerd. Ook dit jaar zijn de kampioenschappen op twee niveaus: competitief en recreatief. 

De afgelopen twee jaar hebben we het single kampioenschap op basis van een laddercompetitie in piramidevorm georganiseerd. Op verzoek organiseren we de kampioenschappen dit jaar op basis van een poulesysteem. Dit doen we zowel voor de single als mix/dubbel wedstrijden. Voor de mix/dubbel hoef je niet in te schrijven met een partner, iedereen krijgt individueel punten. Je speelt in het mix/dubbel kampioenschap dus met verschillende mensen wedstrijden. Gezien de verhouding man/vrouw binnen de vereniging zijn we van plan een gecombineerd mix/dubbel kampioenschap te organiseren. Een dubbel tegen een mix paar is in dat geval mogelijk. We proberen met de indeling van de poules zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillende niveaus. 

De clubkampioenschappen single vinden plaats op maandag 24 juni en maandag 1 juli van 20.00 tot 22.00 uur in de ViergangAanmelden uiterlijk 16 juni. 

De clubkampioenschappen mix/dubbel vinden plaats op donderdag 13 juni en donderdag 27 juni in het Baken. Let op, hier zit een extra week tussen, donderdag 20 juni wordt een normale speelavond in het Baken. Aanmelden uiterlijk 9 juni. 

Zorg ervoor dat jij je op tijd aanmeld voor de single en/of mix/dubbel kampioenschappen en doe mee aan deze fantastische wedstrijd(en) en gezellige avonden! Je kunt in de webshop je kaartjes aanschaffen. Je kunt voor beide competities kiezen voor het niveau competitief of recreatief. Deelname is gratis. Ben je recreant, speel je al wat langer en/of wil je je graag meten aan de competitiespelers, schrijf je dan in voor niveau competitief. De keuze is aan jou.

De organisatie van de kampioenschappen is dit jaar in handen van Wopke en Pauline. Heb je vragen, spreek ons dan gerust aan op één van de speelavonden of stuur een mail door middel van een reply. 

Voor beide kampioenschappen geldt dat we een minimale bezetting nodig hebben om het door te kunnen laten gaan. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan informeren we jullie tijdig, maar we gaan er uiteraard vanuit dat we twee mooie kampioenschappen kunnen organiseren.

Wie worden de clubkampioenen van 2024? We zijn benieuwd!