Toernooien

Vriendjes/ vriendinnetjes toernooi

alt

Op zaterdag 1 juli werd het seizoen afgesloten met het gezellige vriendjes/vriendinnetjes toernooi. Veel jeugleden hadden hun viendje of vriendinnetje meegenomen naar de club om kennis te maken met de badmintonsport of als badmintonner een leuk toernooi te spelen. Maar ook familileden deden enthousiast mee. Dit leverde spannende en soms ook verassende wedstrijden op. Er deden maar liefst 21 teams mee die in 4 poules speelden. De poulewinnaars waren Patick de Keijzer & Demi Brehler, Lucas en Ester Tettero, Nick Brehler & Michael Brehler en Luuk de Bruin & Anne Roos. Gefeliciteerd!
Na het vriendjes/vriendinnetjes toernooi werden de kinderen in het zonnetje gezet die aan de competitie hadden meegedaan. Competitie spelen is leuk en levert ook veel spelervaring op. De kinderen die meedoen hebben dan ook een dikke pluim verdiend. Tenslotte werd met enkele warme woorden afscheid genomen van de trainer Aad van Zeyl die ons gaat verlaten.

alt