Algemeen nieuwsSenioren

Ben jij de beste van de club?

Single clubkampioenschappen voor senioren en recreanten op 20 en 27 juni.

Aan het eind van het seizoen werd traditiegetrouw de clubkampioenschappen gehouden. Vanwege corona zijn de afgelopen jaren geen wedstrijden georganiseerd. Dit seizoen wordt er een nieuwe pilot gehouden om jullie ervaringen en speelvaardigheden te toetsen en dat doen we met de clubkampioenschappen voor de senioren en voor de recreanten!

De pilot bestaat uit wedstrijden gebaseerd op een laddercompetitie, maar dan in piramidevorm. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de mannen en vrouwen onderverdeeld in verschillende piramides. De spelers worden gerangschikt op basis van eerdere prestaties of er wordt een inschatting gemaakt wat betreft niveau. Voor nu wordt er onderscheid gemaakt tussen competitief en recreatief. Wil jij als jeugdlid het opnemen tegen de oude garde? Schrijf je ook in!

Aan jullie de taak om tegenstanders die maximaal één (1) trap boven jullie staan uit te dagen! Een uitdaging moet worden aangenomen door de tegenstander, waarna er een wedstrijd volgt. Wint de uitdager dan wisselen de uitdager en verliezer van plaats. Verliest de uitdager de wedstrijd dan verandert er niets en blijven de spelers op hun plaats staan.

Op niveau 1 van beide piramides, het hoogste niveau, staan twee spelers. Zij zullen op de laatste avond de beslissende finale spelen om voor eens en altijd uit te maken wie de clubkampioenen senioren en recreanten voor dit seizoen zijn geworden! 

De clubkampioenschappen vinden plaats op 20 en 27 juni. Zorg ervoor dat jij je uiterlijk 18 juni aanmeld en mee doet aan deze fantastische wedstrijd! Je kunt in de webshop een kaartje voor de laddercompetitie senioren of laddercompetitie recreanten aanschaffen. Deelname is gratis. Ben je recreant, speel je al wat langer en/of wil je je graag meten aan de competitiespelers, schrijf je dan in voor de laddercompetitie senioren. De keuze is aan jou. We hopen op een mooie opkomst en zijn benieuwd wie we op 27 juni tot onze kampioenen mogen kronen.

Wanneer je meer informatie wenst of er zijn onduidelijkheden, klik dan hier om al je vragen te stellen.