Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
Sportmarkt 2019 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
woensdag, 25 september 2019 16:31

alt

Op 25 september was de BCP aanwezig op de sportmarkt. Met maar liefst 11 andere verenigingen was de Sportmarkt een groot succes. Alle kinderen waren super enthousiast en er waren veel vrijwillegers die zich voor dit fantastische evenement wilde inzetten. De verenigingen die mee deden waren: Tennisvereniging Pijnacker, Avanti Korfbal, Fortuna Korfbal, DSVP Pijnacker, Voetbalvereniging Oliveo, HC Pijnacker, Hudito, Sportcentrum Pijnacker, BC Pijnacker, Tafeltennisvereniging Pijnacker, De Dansacker en Twirlteam Surprise.

Er waren veel kinderen die badminton geprobeerd hebben. Voor de kleintjes waren en ballonen om eerst mee te oefenen, en voor de wat oudere kinderen kon er geoefend worden met shuttles. Er zaten veel natuurtalentjes tussen die we hopelijk bij de BCP zullen gaan zien.

 

 
Jeugd kamp 2019 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 23 september 2019 09:22

 

altVrijdagmiddag 6 september was het dan zover, het BCP kamp 2019! Net als elk jaar stond het kamp weer in het teken van een thema, en dit keer was het thema Disney. Dat was ook te merken, de Viergang krioelde namelijk van de Disney-figuren! Ondanks de slechte weersomstandigheden vertrokken we met veel zin richting de kamplocatie.

Eenmaal aangekomen begon het kamp met een onverwachte speurtocht, namelijk de zoektocht naar onze tenten. Een slinger auto's reed van hot naar her over de kamplocatie, en uiteindelijk vonden we ons knusse tentenkamp.
Na het uitpakken van de spullen en het inrichten van onze slaapplekken, was het tijd voor het eerste spel, namelijk een spannende tocht door de bossen. In het pikkedonker gingen de verschillende groepjes een voor een op pad, met een kaart waarop de route uitgestippeld was. Natuurlijk waren er groepjes met en zonder goede kaartlezers, maar uiteindelijk kwam iedereen weer veilig en wel aan bij het kamp, waar lekkere warme knakworstjes ons op stonden te wachten.
Vervolgens bestond de rest van onze eerste avond voornamelijk uit het spelen van veel spelletjes, waarvan vele doorgingen tot in de late uurtjes.

Lees meer...
 
Nieuw seizoen, nieuwe clubsponsor! Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
dinsdag, 03 september 2019 06:42

Gisteravond is het nieuwe seizoen in de hal met een geweldige toss avond afgetrapt. In een volgepakte hal met bestaande én nieuwe leden, die fantastische partijen hebben gespeeld middels het husselen van kaartjes (tossen) onder begeleiding van Wil, is het een hele drukke en gezellige avond geworden.

hills logo def cmyk-03Naast het goede nieuws dat het seizoen weer is begonnen, is er meer goed nieuws te vertellen. Een oude sponsor van de BCP, Huizer van Ieperen, heeft opnieuw contact gezocht met de BCP om de samenwerking nieuw leven in te blazen. Huizer van Ieperen heeft inmiddels de bedrijfsnaam verandert in Hills accountants en adviseurs.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 37

Komende evenementen

Maandag 9 december 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 1 - DELFT BC 4
Donderdag 26 december 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 26 december en 2 januari (Kerstvakantie)
Vrijdag 27 december 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 27 februari (Voorjaarsvakantie)
Donderdag 2 januari 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 26 december en 2 januari (Kerstvakantie)
Maandag 6 januari 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 2 - TAB FLY OVER BC 1

Facebook